مواد لازم برای کیک مرغ
- نان تست 1 بسته
- سینه مرغ آب پز شده 1 عدد
- تخم مرغ پخته شده 2 عدد
- سس مایونز 1 لیوان
- گردو 50 گرم
- جعفری خرد شده 100 گرم
- پیازچه خرد شده 50 گرم
- خیار شور نگینی خرد شده 100 گرم
- سس خردل 1 قاشق
- سرکه یا آبلیمو 1 قاشق
- نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم
طرز تهیه کیک مرغ مجلسی و خوشمزه
مرحله اول:
ابتدا سینه مرغ پخته شده ریش ریش کرده و یا روی تخته آشپزی ریز خرد می کنیم. همین طور تخم مرغ را یا رنده درشت یا ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم:
اگر نان های تست دیواره محکمی دارد با چاقو اره ای دور آنها را به شکل منظمی جدا می کنیم.
مرحله سوم:
حالا مرغ، تخم مرغ، خیار شور، گردو، پیازچه، جعفری، سرکه را با هم مخلوط کرده ؛ سپس سس، نمک و فلفل را به آن افزوده و کاملا مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت داخل یخچال بماند.
مرحله چهارم:
حالا داخل ظرف مناسب سرو یک لایه نان چیده و از مواد آماده شده یک لایه روی آن می گذاریم. و این مرحله را تا ارتفاعی که دوست داریم ادامه می دهیم.
مرحله پنجم:
بعد از تکمیل شدن کیک آن را با یک لایه سس روکش کرده و کیک را برای 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه مواد به خورد یکدیگر برود.
مرحله ششم :
در این مرحله کیک مرغ را با اضافه های نان یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کیک مرغ ساده
- اگر کالری غذا برایتان اهمیت زیادی دارد سس را حذف کرده و ماست را جایگزین آن کنید.
- اگر می خواهید غذا لذیذ تر و مجلسی شود خامه به مواد بیفزایید.
- ذرت و ساقه کرفس خرد شده هم می توانید به مواد بیفزایید.
- ۰۰/۱۱/۱۶