تغذیه سالم

  • ۰
  • ۰

See the source image

 

مواد لازم برای ترشی گل کلم

  • گل کلم    500 گرم
  • هویج    300 گرم
  • سیب زمینی ترشی    200 گرم
  • ساقه کرفس    100 گرم
  • سیر    50 گرم
  • موسیر    50 گرم
  • فلفل تند    4 عدد
  • سرکه    به میزان لازم
  • نمک    به میزان لازم
  • ادویه ترشی    به میزان لازم
  • ترخون    به میزان لازم


طرز تهیه ترشی گل کلم خانگی با هویج


مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا تمام موارد گفته شده را خوب شسته و به شکل دلخواه خرد می کنیم و حدودا 12 ساعت اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.


مرحله دوم: مخلوط کردن سبزیجات
کلیه سبزیجات آماده شده را به همراه سیر و موسیر داخل ظرفی بریزید که گنجایش مخلوط کردن همه مواد با هم را داشته باشد.

مرحله سوم: تهیه ترشی گل کلم
حالا از مواد مخلوط شده داخل شیشه های آماده شده بریزید لا به لای سبزیجات از فلفل سبز و ترخون هم استفاده کنید.


مرحله چهارم: افزودن نمک و سرکه
حالا نمک، گلپر، ادویه ترشی و سرکه را با هم مخلوط کنید و روی سبزیجات بریزید سرکه باید روی سبزیجات را بپوشاند، سپس یک لایه پلاستیک فریزر گذاشته و درب شیشه را خوب کیپ کنید.


مرحله آخر: جا افتادن ترشی گل کلم
حالا ترشی مخلوط را به مدت 21 روز در جای خشک و خنک نگهداری کنید و بعد از باز کردن درب شیشه آن را به یخچال انتقال دهید. و در کنار غذا ها نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی مخلوط گل کلم 

  1. باید به این نکته توجه شود که کلیه مواد مورد نیاز برای ترشی باید کاملا خشک و تمیز باشند.
  2. ظرف مناسب ترشی باید شیشه ای با درب کاملا محکم باشد.
  3. می توانید از سرکه سیب هم برای تهیه این ترشی استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۹/۲۹
  • ashpazi irani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی